Producător specializat de uşi şi ferestre cu geam termoizolant şi alte produse din lemn stratificat.

 

Ferestre - Galerie foto

USA

Usa
English Francais

- - - - - - - - - - - -

  • Pentru a vedea câteva din uşile produse sau care se pot produce la S.C. MPo Wood S.R.L. vizitaţi galeria de poze pe care acest site o pune la dispoziţie.

Uşi de exterior:

  • Materialul de bază folosit este lemnul de răşinoase, molid cu o umiditate de 8 12%, din care se realizează montanţi triplu stratificaţi din elemente îmbinate prin lipire în presă şi panouri stratificate. Montanţii cu o secţiune de 110 mm x 68 mm conferă uşilor o rezistenţă sporită la efracţie. La cererea clientului se pot folosi şi alte tipuri de lemn cum ar fi stejar, meranti, cireş, etc.
  • Finisajul se execută cu lacuri, baiţuri sau vopsele sintetice sau ecologice (la cerere), în orice culoare din paletarul RAL. Aceste materiale de finisare sunt rezistente la ultraviolete şi intemperii şi prezintă o garanţie de până la 5 ani oferită de producător.

  • Adezivii utilizaţi sunt de asemenea ecologici. Etanşările se fac cu două garnituri siliconice in profil pentru închidere, cu silicon între geam şi montant şi, la cerere, cu lamelă de cauciuc sau perie de praf între aripa uşii şi prag.

  • Se poate utiliza geam termopan 4 16 4, sticla float (clar, colorat in masa etc) care poate fi şi cu ornamente metalice incluse sau, la cererea clientului, geam anti-efracţie sau vitraliu.

Uşi de interior:

  • Materialul folosit este lemnul de molid la fel ca la uşile de exterior. La cerere se pot folosi stejar, meranti, etc. Se folosesc montanţi din lemn triplu stratificat de dimensiune 110 mm x 40 mm cu panouri din lemn stratificat sau geam ornamental (simplu sau vitraliu).
  • Finisajele sunt executate cu lacuri, baiţuri, vopsele pentru interior. Feroneria poate fi simplă sau ornamentală. Se pot aplica şi feronerii culisante la cererea clientului.

Uşi de balcon:

  • Uşile de balcon se execută cu aceeaşi tehnologie ca şi ferestrele. Pentru terase mai mari se pot aplica siteme culisante.

- - - - - - - - - - - -

 

Galerii foto: Ferestre - Uşi - Portofoliu

Copyright 2005 - 2007 MPo Wood. All Rights Reserved.

Clubafaceri.ro