Producător specializat de uşi şi ferestre cu geam termoizolant şi alte produse din lemn stratificat.

 

Ferestre - Galerie foto

English Francais

- - - - - - - - - - - -

  • Pentru a vedea câteva din ferestrele produse sau care se pot produce la S.C. MPo Wood S.R.L. vizitaţi galeria de poze pe care acest site o pune la dispoziţie.

  • Materialul de bază folosit este lemnul de răşinoase, molid cu o umiditate de 8 12%, din care se realizează montanţi triplu stratificaţi din elemente îmbinate prin lipire în presă. Se obţine un montant rezistent şi perfect stabil care se profilează pe centrul numeric computerizat la o secţiune de 80 mm x 68 mm standard DIN 68 121. La cererea clientului se pot folosi şi alte tipuri de lemn cum ar fi stejar, meranti, cireş, etc.

  • Profilul este EURONUT 6/8 System 12/18 9. Feroneria montată este Siegenia pentru deschidere roto şi rotobasculantă iar lăcrimarele sunt din aluminiu.

  • Finisajul se execută cu lacuri, baiţuri sau vopsele sintetice sau ecologice (la cerere) în orice culoare din paletarul RAL. Aceste materiale de finisare sunt rezistente la ultraviolete şi intemperii şi prezintă o garanţie de până la 5 ani oferită de producător.

  • Adezivii utilizaţi sunt de asemenea ecologici. Etanşările se fac cu două garnituri siliconice in profil pentru închidere şi cu silicon între geam şi montanţi.

  • Compartimentarea se poate face în unu, două, trei şi mai multe canate cu elemente fixe combinate cu elemente mobile. Se pot realiza dimensiuni ale ferestrelor între 400 si 3000 mm pe oricare latură.

  • Geamul termopan utilizat 4 16 4, sticla float (clar, colorat in masa etc) care poate fi şi cu ornamente metalice incluse are urmatoarele caracteristici: - izolare termică K = 1,7 - 2,3 W/mpK; -  izolare acustică R = 34 DB. La cererea clientului se poate utiliza geam Low E + argon sau geam dublu Low E cu izolare termică de până la K = 0,9 W/mpK.

- - - - - - - - - - - -

 

 

 


Galerii foto: Ferestre - Uşi - Portofoliu

Copyright 2005 - 2007 MPo Wood. All Rights Reserved.

Clubafaceri.ro

Suntem parteneri ai www.rulotelemn.ro, www.biogaz-instalatii.ro, WoodBusinessPortal.com, WoodBusinessPortal.it, AfaceriLemn.ro, Romcibex.com
Recomandari : AfaceriTextile.ro, Romcibex.ro, ProducatoriMobila.ro

Bursa de afaceri  pentru industria Lemnului - Cherestea,Paleti si EuroPaleti Case din lemn, OSB3, Lemn si produse din lemn